REVÚCA: Turistické informačné centrum sídli v nových priestoroch

REVÚCA – V nových, respektíve ‚staronových‘ priestoroch sídli od 1. marca 2017 Turistické informačné centrum (TIC) v Revúcej. Ako samospráva informuje na svojej stránke i Facebooku, TIC nájdu návštevníci a obyvatelia mesta po novom v historickej budove Prvého slovenského gymnázia (PSG). Tá bola po minuloročných záplavách zrekonštruovaná.

Hlavnou náplňou TIC je bezplatné poskytovanie  informácií o meste a regióne, o kultúrnych, spoločenských a športových podujatiach. Do jeho kompetencie patrí i tvorba a distribúcia propagačných materiálov, propagácia formou internetových stránok a zabezpečovanie prezentácie mesta.

TIC ďalej v rámci predajnej siete Ticketportal a Ticketart ponúka predaj vstupeniek na kultúrne a športové  podujatia. V sieti AMS BUS predáva cestovné lístky aj na medzinárodné autobusové spoje. Ponúka i široký sortiment suvenírov a darčekových predmetov, výrobkov remeselníkov, ako aj diela ľudových tvorcov a amatérskych výtvarníkov, zamerané aj na tematiku PSG.

Otváracie hodiny TIC Revúca sú počas pracovných dní od 8:00 do 12:00 a od 12:30 do 16:00. Počas letnej sezóny v mesiacoch júl a august sú otváracie hodiny v pondelok až nedeľu v čase od 8:00 do 12:00 a 13:00 až 18:00.

Zdroj: revuca.sk, facebooková stránka TIC Revúca

Pridaj komentár