VEĽKÝ KRTÍŠ: Začína sa festival HAH, návštevníci uvidia až 30 filmov

V. KRTÍŠ/VIESKA/D. STREHOVÁ – Množstvo zábavy a srandy môžu zažiť návštevníci festivalu HAH (Hraný amatérsky humor), ktorého 27. ročník sa dnes o 18:00 začal v kultúrnom dome v obci Vieska pri Veľkom Krtíši.

„Ako prvá vystúpi komická skupina Hotovo z Rimavskej Soboty s kabaretom ‚Náhodná show‘, westernovú šou predvedú Túlaví vlci a Juraj Havlík zahrá brazílsku bossa novu. Vyvrcholením piatkového programu bude Samčo ‚Brat dážďoviek‘ s Príbehmi zo života vo vlastnom svete,“ informoval Sobotnik.sk Ivan Vredík z Hontiansko-ipeľského osvetového strediska (HIOS) vo Veľkom Krtíši.

V sobotu 29. júla 2017 pokračuje festival v priestoroch kúpaliska Aquatermal v Dolnej Strehovej. Návštevníci budú mať možnosť vidieť 30 humorných amatérskych filmov od slovenských a českých autorov, čo je doterajší rekord všetkých ročníkov festivalu. „Súťaž predstaví okrem hraných filmov aj štyri animované. Premietanie sa uskutoční od 21:00 a bude spojené s večerným kúpaním,“ dodal Vredík.

Program podujatia vyvrcholí v nedeľu 30. júla, kedy sa v hoteli Aquatermal od 9:30 koná premietanie najlepších filmov festivalu HAH.

Zdroj: Ivan Vredík, HIOS, Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár