MODRÝ KAMEŇ: V múzeu otvoria výstavu grafických listov, zaznejú i piesne K. Kryla

MODRÝ KAMEŇ – Dve akcie si na nadchádzajúcu sobotu 19. augusta 2017 pripravilo Múzeum bábkarských kultúr a hračiek (MBKaH) v Modrom Kameni v okrese Veľký Krtíš. Prvou je otvorenie výstavy grafických listov Bluestone a druhou folkový koncert s piesňami Karla Kryla.

„Vernisáž výstavy sa uskutoční v barokovej sále vo východnom krídle kaštieľa o 19:00. O 19:30 bude nasledovať koncert na nádvorí. V prípade nepriaznivého počasia sa bude koncert konať v barokovej sále,“ informovala riaditeľka MBKaH Helena Ferencová.

Repertoár folkového koncertu budú tvoriť piesne Karla Kryla a tiež autorské skladby v podaní Igora Cvacha. Vstupné na koncert sú tri eurá. Vstupenky je možné zakúpiť na pokladni múzea hodinu pred koncertom. Viac informácií nájdu záujemcovia na stránke www.snm.sk, prípadne na telefónnom čísle 047/24 54 100.

Maliar, grafik, ilustrátor, dizajnér, vydavateľ, pesničkár IGOR CVACHO pravidelne vystavuje a zúčastňuje sa medzinárodných výstav. V posledných rokoch sa realizuje aj ako hudobník a textár.

Zdroj: MBKaH, Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár