RIMAVSKÁ SOBOTA: Kaufland bude niekoľko týždňov zatvorený, ďalšie neobmedzené bezplatné parkovanie pri ňom je otázne

kauflandRIMAVSKÁ SOBOTA – Obchodný dom Kaufland na Námestí Š. M. Daxnera v Rimavskej Sobote bude od 10. októbra do 23. novembra 2016 zatvorený. Redakcii Sobotnik.sk to potvrdila Monika Langová z oddelenia reklamy a PR spoločnosti Kaufland. Zároveň nevylúčila zmeny v organizácii dopravy na parkovisku pri spomínanom obchodnom centre.

„V rámci zvýšenia komfortu pre našich zákazníkov je naším zámerom obchodný dom Kaufland v Rimavskej Sobote zmodernizovať. V súvislosti s touto nemalou prestavbou bude náš obchodný dom na určitú dobu zatvorený,“ uviedla Langová.

Zostane parkovanie pri Kauflande i naďalej zadarmo?

Doteraz bezplatné parkovisko pri Kauflande, ktoré pre neobmedzenú dobu parkovania a výhodnú polohu v centre mesta zvyknú využívať mnohí motoristi, však bude po rekonštrukcii možno minulosťou. Hovorí sa totiž, že po vzore veľkých nákupných centier budú na jeho vjazdoch namontované rampy a bezplatné parkovanie bude počas dňa možné len pár hodín. Spoločnosť Kaufland tieto správy pre Sobotnik.sk nepotvrdila ani nevyvrátila.

„Problematické parkovanie pri predajni v Rimavskej Sobote registrujeme. Snažíme sa nájsť najlepšie riešenie pre našich zákazníkov. Nakoľko táto situácia nie je zatiaľ uzatvorená, momentálne sa k nej nevieme viac vyjadriť,“ uviedla na margo parkoviska pri rimavskosobotskom Kauflande Langová.

Druhý Kaufland v meste nebude

V súvislosti s rekonštrukciou obchodného domu sa v meste tiež objavili fámy, že spoločnosť má údajne záujem otvoriť v Rimavskej Sobote aj druhé obchodné centrum, ktoré malo byť situované v budove bývalej Hypernovy na Hostinského ulici. Langová však tieto správy poprela. „V záujme našej spoločnosti je naďalej expandovať v SR. Nie však momentálne v zmysle otvorenia druhej predajne v Rimavskej Sobote,“ zakončila.

Zdroj: Monika Langová, Kaufland, Foto: Sobotnik.sk

One Reply to “RIMAVSKÁ SOBOTA: Kaufland bude niekoľko týždňov zatvorený, ďalšie neobmedzené bezplatné parkovanie pri ňom je otázne”

Pridaj komentár