RIMAVSKÁ SOBOTA: Parkovanie pri Kauflande zostane bezplatné a bez časového obmedzenia

kauflandRIMAVSKÁ SOBOTA – Parkovisko pri obchodnom dome Kaufland na Námestí Š. M. Daxnera v R. Sobote, ktorý v stredu 24. novembra po niekoľkotýždňovej rekonštrukcii znovu otvoria, zostane aj naďalej bezplatné a parkovanie na ňom bude možné bez časového obmedzenia. Informáciu pre Sobotnik.sk potvrdila Monika Langová z oddelenia reklamy a PR spoločnosti Kaufland.

„Čo sa týka parkoviska, doterajší spôsob prevádzky ostáva nezmenený. To znamená, že zákazníkom ponúkame bezplatné a časovo neobmedzené parkovanie, uviedla Langová. Dodala, že počas rekonštrukcie bol v rámci modernizácie v predajni aplikovaný nový, prehľadný koncept regálov a usporiadania sortimentu. Prehľadne ho znázorňuje obrázok nižšie:

kaufland-plan-predajne

V súvislosti s rekonštrukciou obchodného domu sa v meste tiež objavili fámy, že Kaufland má údajne záujem otvoriť v Rimavskej Sobote aj druhé obchodné centrum, ktoré malo byť situované v budove bývalej Hypernovy na Hostinského ulici. Langová však tieto správy pre Sobotnik.sk ešte v októbri poprela. „V záujme našej spoločnosti je naďalej expandovať v SR. Nie však momentálne v zmysle otvorenia druhej predajne v Rimavskej Sobote,“ zakončila.

Zdroj: Monika Langová, Kaufland

Pridaj komentár