R. SOBOTA: Kúpalisko v rekreačnej oblasti Kurinec dnes otvorili, prišli stovky ľudí

RIMAVSKÁ SOBOTA – Niekoľko stoviek ľudí dnes využilo možnosť bezplatne sa okúpať na termálnom kúpalisku v rekreačnej oblasti Kurinec, kde dnes otvorili letnú sezónu. Návštevníkov čakala príjemná voda v troch hlavných bazénoch a počasie sa takisto vydarilo.

Oproti minuloročnej sezóne nečakajte na Kurinci veľké novinky. Prevádzkovateľ, ktorým je rimavskosobotská samospráva, sa zameral skôr na údržbu. Asi najväčšou investíciou bola oprava detského bazéna, kde vlani pre poruchu teplota vody nedosahovala požadovanú úroveň.

Väčších zmien by sme sa mohli dočkať v budúcom roku, keďže primátor Jozef Šimko na predchádzajúcich zasadnutiach mestského zastupiteľstva avizoval, že majú v pláne vybudovať nový bazén s vlnobitím. Zatiaľ sa však poslanci touto témou nezaoberali.

Ak ste dnes kúpanie na Kurinci nestihli, alebo ste mali iné povinnosti, bezplatný vstup na kúpalisko je ešte aj zajtra (piatok 16. júna). Rovnako bezplatný je aj vláčik, ktorý na Kurinec premáva z mesta. Pozvánkou na Kurinec môžu byť i naše fotky a video:-)

Foto a video: Sobotnik.sk,

Pridaj komentár