Prezident A. Kiska sa zúčastní slávnostného otvorenia školského roka v Evanjelickom gymnáziu Tisovec

TISOVEC – Prezident SR Andrej Kiska sa v pondelok 4. septembra 2017 zúčastní slávnostného otvorenia nového školského roka v Evanjelickom gymnáziu Tisovec (EGT). Túto zatiaľ neoficiálnu informáciu pre Sobotnik.sk potvrdil dôveryhodný, dobre informovaný zdroj. Oficiálne má byť informácia o návšteve prezidenta zverejnená v piatok 1. septembra.

Oficiálny program hlavy štátu v EGT zatiaľ nie je známy. Redakcia Sobotnik.sk požiadala Kanceláriu prezidenta o potvrdenie návštevy, ako aj o jej program. Keď dostaneme oficiálne vyjadrenie, doplníme ho do článku.

EGT v tomto roku oslavuje 25. výročie svojho založenia. Počas existencie školy ju navštívilo viacero významných osobností. Jednou z posledných bol americký veľvyslanec Adam Sterling, ktorý do EGT zavítal vo februári na besedu so študentmi. V minulosti školu navštívil aj vtedajší prezident Rudolf Schuster.

DOPLNENÉ 31.8. o 13:00: Martin Lipták z tlačového oddelenia Kancelárie prezidenta potvrdil nášmu portálu, že A, Kiska v prvý deň školského roka skutočne do EGT príde. „Program návštevy zverejníme v piatok,“ uviedol.

Foto: budova EGT (Sobotnik.sk)

Pridaj komentár