TISOVEC: Minister J. Richter navštívi firmu CSM, výroba rýpadiel UDS má pokračovať

TISOVEC – Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter navštívi vo štvrtok 28. septembra 2017 spoločnosť CSM Industry s. r. o. v Tisovci, v ktorej nový investor, spoločnosť UDS Machinery s. r. o., má ambíciu pokračovať vo výrobe svetovo unikátneho bagrového  rýpadla UDS. Médiá o tom informovala hovorkyňa ministerstva práce Veronika Husárová.

„Spločnosť UDS Machinery je vo fáze rozbehu obchodných, vývojových  aj prevádzkových aktivít. S cieľom zabezpečiť plynulý prechod časti ohrozených zamestnancov k novému investorovi schválilo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (UPSVaR) spoločnosti regionálny projekt na podporu zachovania výroby a pracovných miest,“ uviedla Husárová. Ako dodala, minister sa zároveň stretne aj s ďalšími zamestnávateľmi, ktorí pôsobia v tomto regióne.

Program návštevy ministra:

10:00 – návšteva CSM Industry, s.r.o. – prezentácia firmy za účasti predstaviteľov spoločnosti (Daxnerova 756, Tisovec)

11:00 – brífing v Obradnej sieni Mestského úradu v Tisovci  (Nám. Dr. V. Clementisa 1). Informovať bude Ján Richter, Peter Mináč – primátor mesta Tisovec, Tomáš Maroš – konateľ spoločnosti CSM Industry s.r.o. a Katarína Dubovanová – námestníčka sekcie služieb zamestnanosti UPSVaR.

Zdroj: Veronika Husárová,  Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár