Najčítanejšie články za rok 2017 – salaš Zbojská, chrám Svedkov Jehovových či Mestská záhrada

GEMER/MALOHONT/NOVOHRAD – Novinky na Salaši Zbojská nad Tisovcom, výstavba chrámu náboženskej skupiny Svedkovia Jehovovi v R. Sobote, či revitalizácia Mestskej záhrady v spomínanom meste. Práve tieto články patrili v uplynulom roku 2017 medzi najčítanejšie na našej stránke Sobotnik.sk. Keďže prelom rokov je vždy časom na rekapitulácie, dovolili sme si priniesť vám prehľad desiatich najčítanejších článkov, ktoré sme počas roka 2017 publikovali.

10. Desiatym minuloročným najúspešnejším článkom na Sobotníku bol text z 19. augusta o prejazde kolóny áut priaznivcov Ľudovej strany-Naše Slovensko cez Rimavskosobotský okres. Nám sa kolónu vozidiel so zeleno-bielymi vlajkami podarilo natočiť pri Tescu v Hnúšti. Zároveň ide o najúspešnejšie minuloročné video nášho portálu. Na Youtube má doteraz takmer 7300 zhliadnutí.

Protestná jazda ĽSNS dnes spomalila premávku medzi R. Sobotou a Tisovcom

9. Na deviatom mieste je porovnávací článok z 12. októbra o fungovaní dvoch obchodných zón v Rimavskej Sobote. Zatiaľ čo v jednej má pribudnúť nová prevádzka a celkovo sa teší veľkému záujmu zákazníkov, v druhej, obrazne povedané, „zdochol pes“.

RIMAVSKÁ SOBOTA: Family Center a Galéria Komín – rozdielny osud dvoch obchodných zón

8. Ôsmy najčítanejší článok vyšiel 10. júna a týkal sa Mestskej záhrady v R. Sobote, ktorú samospráva v súčasnosti revitalizuje. Okrem iných noviniek bol zameraný hlavne na tri čierne labute, ktoré boli vypustené do vodnej nádrže bývalého plážového kúpaliska.

R. SOBOTA: Na kúpalisku sú už labute, práce v Mestskej záhrade pokračujú

7. Aj témou siedmeho najúspešnejšieho článku bola Mestská záhrada. Tentoraz šlo o výstavbu nového detského ihriska a text vyšiel 13. septembra.

RIMAVSKÁ SOBOTA: V Mestskej záhrade postavili nové detské ihrisko

6. Ďalší článok sme vydali síce až 6. decembra, napriek tomu sa však za pár týždňov dokázal stať šiestym najčítanejším. Týkal sa opitého rimavskosobotského mestského policajta, ktorý havaroval na novom kruhovom objazde na Malohontskej ulici v R. Sobote.

R. SOBOTA: Mestský policajt s dvomi promile havaroval na Malohontskej ulici

5. Téma výstavby chrámu Svedkov Jehovových na Jesenského ulici v R. Sobote u našich čitateľov poriadne zarezonovala. Svedčia o tom komentáre na našej facebookej stránke i vysoká čítanosť, ktorá text publikovaný 6. septembra vyniesla na piate miesto.

R. SOBOTA: Na mieste bývalej Koliby v údolí vzniká chrám Svedkov Jehovových

4. Aj štvrtý najčítanejší článok na Sobotníku sa týkal Mestskej záhrady v Rimavskej Sobote (celkovo sa teda táto téma objavila v troch článkoch z najlepšej desiatky). Vyšiel 1. augusta a zaoberal sa výstavbou drevenej vstupnej brány a labuťou, ktorá zmizla z areálu kúpaliska.

RIMAVSKÁ SOBOTA: V mestskej záhrade už stojí brána, z kúpaliska však zmizla labuť

3. Na pomyselnej bronzovej priečke je ďalší článok o chráme Svedkov Jehovových. Písali sme o ňom 3. novembra, kedy už táto stavba bola takmer dokončená.

RIMAVSKÁ SOBOTA: Chrám Jehovových svedkov na mieste bývalej Koliby už stojí

2. Druhý najčítanejší článok na Sobotníku sme publikovali síce už 8. decembra 2016, napriek tomu sa mohol pochváliť vysokou čítanosťou počas celého roka 2017. Nájdete v ňom fotogalériu, ktorá zachytáva, ako sa salaš Zbojská menil a rozvíjal v priebehu desiatich rokov. Zaujímavosťou je, že tomuto článku k prvému miestu chýbalo len niekoľko desiatok zobrazení.

FOTO: Pozrite sa, ako sa počas desiatich rokov rozvíjal Salaš Zbojská

1. Najčítanejším článkom na stránke Sobotnik.sk sa stal ďalší text o Salaši Zbojská. Vyšiel 27. apríla a písali sme v ňom o novej drevenej terase pre návštevníkov tohto obľúbeného miesta.

ZBOJSKÁ: Zbojnícky dvor má pre návštevníkov novú terasu

Aj v roku 2018 sa vám budeme snažiť prinášať zaujímavosti z našich regiónov. Už teraz môžeme sľúbiť, že medzi nimi bude i pár prekvapení, napríklad vo forme starých filmových nahrávok, ktoré ešte nikdy neboli poblikované. Ak nechcete, aby vám niečo z nich ušlo, môžete si nás „lajknúť“ na Facebooku na tomto odkaze.

Zdroj: Sobotnik.sk

Pridaj komentár