V. TERIAKOVCE: V dedine od rána prebiehala policajná akcia zameraná na obchodovanie s ľuďmi

VEĽKÉ TERIAKOVCE – Príslušníci viacerých policajných zložiek dnes (5. 1. 2018) od rána zasahujú v obci Veľké Teriakovce pri Rimavskej Sobote. Podľa hovorkyne policajného prezídia Denisy Baloghovej je cieľom odhaliť osoby obvinené z obchodovania s ľuďmi.

„Dnes od skorých ranných hodín vykonávajú príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru (nie NAKA) na území Banskobystrického kraja akciu, ktorá je zameraná na odhalenie obvinených osôb z  obchodovania s ľuďmi,“ konkretizovala Baloghová.

V súčasnosti podľa jej slov prebiehajú procesné úkony, preto nie je možné poskytnúť podrobnosti. „Viac informácii k prípadu poskytneme v priebehu budúceho týždňa,“ dodala.

V rámci akcie policajti zatiaľ prehľadali celkovo tri domy v dedine. Vo Veľkých Teriakovciach nejde o prvý podobný prípad. Polícia tam pre podozrenie z obchodovania s ľuďmi vykonávala domové prehliadky aj približne pred desiatimi rokmi.

Zdroj: Sobotnik.sk, Denisa Baloghová, Prezídium Policajného zboru, Foto: Sobotnik.sk, facebooková stránka Policajného zboru SR

One Reply to “V. TERIAKOVCE: V dedine od rána prebiehala policajná akcia zameraná na obchodovanie s ľuďmi”

  1. Pingback: Polícia po domových prehliadkach vo V. Teriakovciach obvinila šesť osôb z obchodovania s ľuďmi

Pridaj komentár