Vďaka SAD Lučenec stretli deti Mikuláša na staniciach aj v autobusoch

LUČENEC/RIMAVSKÁ SOBOTA – Stretnúť Mikuláša počas štvrtka 6. decembra 2018 mohli deti a cestujúca verejnosť na autobusových staniciach v Lučenci a Rimavskej Sobote, ako aj v niektorých vybraných spojoch v Revúcej, Tornali a spomínaných dvoch okresných mestách. Túto mikulášsku akciu zorganizovala Slovenská autobusová doprava (SAD) Lučenec.

„Od rána sme vítali všetkých cestujúcich aj deti zo základných a materských škôl. Tým najmenším sa očká rozžiarili hneď ako vošli do čakárne pre cestujúcich. Niektoré z nich sa ho chceli dotknúť – veď po prvý raz videli ozajstného Mikuláša,“ priblížila hovorkyňa SAD Lučenec Radka Segečová.

Ako dodala, Mikuláš spolu s čertom a sobom obdarúval okoloidúcich sladkosťami a neskôr sa vybrali na spoločnú jazdu mestom. „Deti ostali prekvapené, ako je možné, že Mikuláš nelieta na saniach, ale sedí a šoféruje autobus. Pesnička, úsmev na tvári a poďakovanie boli pre nás najväčšou odmenou,“ podotkla Segečová.

SAD Lučenec sa zároveň chce poďakovať deťom zo Súkromného gymnázia v Opatovej za krásnu výzdobu historického autobusu KAROSA C734 a všetkým cestujúcim, ktorí nás v tento deň prišli pozrieť alebo cestovali našimi autobusmi.

Zdroj a foto: Radka Segečová, SAD Lučenec

Pridaj komentár