Sieť potravín CBA mení názov, stane sa z nej Kačka

LUČENEC – Namiesto doterajšieho CBA budú Potraviny Kačka. Takouto zmenou názvu a značky prechádza známa sieť obchodov, ktorej ústredie sídli v Lučenci. Novinku oznámila spoločnosť na svojej facebookovej stránke, kde zároveň zdôrazňuje svoju „uletenosť“.

Z nášho mena nám odletelo CBA, pretože tie najuletenejšie akcie nájdete iba v Kačke. Sme najuletenejšie potraviny na slovenskom trhu s najuletenejšími akciami. Presne to isté čakajte aj od nášho Facebooku – uletené fakty o vašich obľúbených produktoch, súťaže o naozaj uletené zľavy, a tiež uletená zábava,“ uvádzajú Potraviny Kačka.

Spoločnosť CBA vznikla podľa údajov na svojej internetovej stránke v roku 2003. „Zamestnanci, zákazníci, alebo aj obchodní partneri ju však vnímajú ako spoločnosť, ktorej obchodné aktivity siahajú až do roku 1991, kedy na trhu vystupovala pod obchodným menom RNDr. Marian Šufliarsky M-MARKET,“ dodáva firma na margo svojej histórie.

Ako jeden zo svojich míľnikov uvádza spoločnosť aj privatizáciu štátneho podniku Zdroj v Rimavskej Sobote. Koncom roka 2017 sieť CBA odkúpil Polish Enterprise Fund VII L.P. so sídlom na Kajmanských ostrovoch. V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje viac ako 300 maloobchodných predajní. Situované sú prevažne na strednom a západnom Slovensku.

Zdroj: Facebook Potraviny Kačka, CBA-Slovakia.sk, Protimonopolný úrad SR

Pridaj komentár