HNÚŠŤA: Bratislavské hudobné divadlo s ich hrou Šialené nožničky zavíta do Domu kultúry

Dom Kultúry v Hnúšti opäť ožije! Deň pred Medzinárodným dňom žien, t. j. 7. 3. 2019, zavíta do mesta Bratislavské hudobné divadlo s ich najpopulárnejšou hrou Šialené nožničky. Tešiť sa môžete na hviezdne herecké obsadenie v podobe Mareka Majeského, Petra Kočiša a ďalších. Predstavenie sa začína o 18:00 a vstupenky, ktoré stoja 13 eur, si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal alebo v kanceláriách MsKS. Viac informácii sa dozviete na telefónnom čísle 0901 706 641.

„Kadernícky salón „Šialené nožničky“, ktorý vedie majster hrebeňov – a samozrejme aj nožničiek – Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je náhle ohrozené. Vo vedľajšom byte – susediacom so salónom – sa nečakane udeje vražda…,“ uviedli organizátori k predstaveniu tejto divadelnej hry.

Podozriví sú rovnako zamestnanci kaderníctva, ako aj jeho návštevníci. Vyšetrovania sa chopí polícia a… DIVÁCI. Áno, aj vy môžete zmeniť pointu deja a napomôcť tak vyriešeniu záhady. Zábava aj napätie; vtip a neočakávané situácie. Prekvapivá a vždy iná pointa; humor vychádzajúci z improvizácie, ktorá vzniká z jedinečného vstupovania divákov do deja,“ hovoria ďalej organizátori.

Bratislavské hudobné divadlo funguje v spolupráci s finančnou skupinou Teatro Wüstenrot už od roku 2004. Divadlo sa zameriava hlavne na muzikálové vystúpenia a komediálne hry. Medzi ich známe patrí taktiež muzikál Frida, komédia Mandarínková izba či Lordi. V ich priestoroch, ktoré sa nachádzajú v centre hlavného mesta sa uskutočňujú aj hudobné koncerty. Príďte si vychutnať jedinečnú zábavu a podporiť hercov na javisku.

Zdroj a foto: MsKS

One Reply to “HNÚŠŤA: Bratislavské hudobné divadlo s ich hrou Šialené nožničky zavíta do Domu kultúry”

  1. Pingback: MATEJ HANK: Mojím snom je byť športovým novinárom alebo komentátorom

Pridaj komentár