DOPRAVA: Pri Pincinej sa zrazili dve autá, cesta bola neprejazdná v oboch smeroch

PINCINÁ – Dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel dnes (1. 3. 2019) večer zablokovala premávku na hlavnej ceste I/16 v katastri obce Pinciná v okrese Lučenec. Podľa údajov Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) na mieste zasahovali štyria hasiči s jedným kusom techniky.

V havarovaných vozidlách sa nachádzajú  tri osoby. Jedna osoba nejaví známky života. Na mieste sa nachádzajú všetky záchranné zložky. Hlavná cesta I/ 16 je uzavretá v obidvoch smeroch,“ uvádza OS HaZZ.

DOPLNENÉ 1. 3. 2019 o 19:30: Podľa údajov  Prezídia HaZZ pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel, pričom jedno vozidlo skončilo po náraze mimo vozovky. V čase nehody sa vo vozidlách nachádzali tri osoby. Následkom dopravnej nehody utrpeli dve osoby zranenia nezlúčiteľné so životom,“ uvádza Katarína Križanová z Prezídia HaZZ.

Tretia osoba utrpela podľa Prezídia HaZZ zranenia rôzneho rozsahu. Hasiči vyslobodili zranené osoby z havarovaných vozidiel, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru.

Zdroj: HaZZ, Foto: ilustračné, Pixabay.com, Prezídium HaZZ

Pridaj komentár