Pri nehode medzi Ostranmi a Teplým Vrchom zahynul 22-ročný muž

OSTRANY/TEPLÝ VRCH – Muž vo veku 22 rokov zahynul pri dnešnej (6. 4. 2019) dopravnej nehode medzi obcami Ostrany a Teplý Vrch v Rimavskosobotskom okrese. Ako informuje na svojej facebookovej stránke Policajný zbor (PZ) SR, spomínaný mladík nikdy nemal vodičský preukaz, napriek tomu v minulosti už viackrát šoféroval pod vplyvom alkoholu.

Vozidlo Volkswagen Golf pravdepodobne havarovalo pre vysokú rýchlosť. V aute boli dvaja bratia vo veku 22 a 16 rokov. Ešte nevieme, kto šoféroval. Na mieste zahynul starší brat, ktorý nikdy nemal vodičák a v minulosti bol viackrát prichytený pri tom, ako šoféroval opitý,“ uvádza polícia s tým, že mladý muž mal dlhoročný zákaz činnosti vedenia vozidla. Prvú nehodu spôsobil v roku 2014.

Ako informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) v Banskej Bystrici, na mieste nehody zasahovali ich šiesti príslušníci na dvoch kusoch techniky. „Príslušníci vyslobodili usmrtenú osobu spod automobilu. Vykonali protipožiarne opatrenia na mieste dopravnej nehody,“ konkretizovalo OS HaZZ.

Zdroj: PZ SR, HaZZ Foto: PZ SR

Pridaj komentár