R. SOBOTA: Módna prehliadka Mušky v znamení fantázie a rozprávok

Rozprávkami Pavla Dobšinského a svetom fantázie bude inšpirovaná módna prehliadka Mušky, ktorá sa uskutoční 24. mája o 18. hodine v estrádnej sále Mestského kultúrneho strediska (MsKS) v Rimavskej Sobote. Jej autorkami sú Ivana Jackuliaková a Veronika Mojžišová. Vstupné je vo výške päť eur a vstupenky si môžete zakúpiť na mieste alebo v sieti Ticketportal.

„Bude to módna prehliadka, ktorá sa od bežných prehliadok bude odlišovať okrem iného tým, že bude zameraná na rozprávky a na umeleckú tvorbu. Taktiež to bude zamerané na našu fantáziu. Na fantáziu každého jedného z nás. Proste zastaviť čas a v tejto uponáhľanej dobe sa vrátiť späť v našich spomienkach, kedy nám naši rodičia rozprávali naše rozprávky,“ priblížila jedna z autoriek I. Jackuliaková.

Ivana Jackuliaková má za sebou už tri módne prehliadky a každá sa vždy niesla v inom duchu. Jedna, ktorá sa konala v Bratislave, v divadle Stoka, a bola zameraná na maľovanie na hodváb. Ďalej to bola módna prehliadka v Modrom Kameni, ktorá bola zameraná na tému znovuzrodenie ženy – jari (kolobeh života ženy). Tretia módna prehliadka, v Dolnej Krupej, bola zameraná na klasickú hudbu.

Zdroj: Ivana Jackuliaková   Foto: Región Malohont

Pridaj komentár