V Kečove oslávia 50. výročie Woodstocku megakoncertom skupiny Omega

KEČOVO – Legendárna maďarská rocková skupina Omega, ktorá sa stala slávnou aj mimo svojej domovskej krajiny, odohrá v piatok 28. júna 2019 veľký koncert v obci Kečovo v Rožňavskom okrese. Ako uvádzajú organizátori, týmto podujatím si chcú pripomenúť 50. výročie svetoznámeho festivalu Woodstock.

Koncert sa bude sa konať v malebnom údolí pod holým nebom s množstvom prekvapení. Omega predstavuje výnimočný, medzinárodne uznaný hudobný fenomén a je zárukou nezabudnuteľnej, výpravnej show. Sú to absolútni profesionáli, pri svojej produkcii nerobia rozdiely – hrajú naplno, či je to koncert v nejakom európskom veľkomeste, alebo v dedinke s tristo obyvateľmi,“ hovorí organizátorka koncertu Adrienne Török z agentúry elóKONCERT.

Brány miesta koncertu sa otvoria o 18:00. Vstupenky bude možné kúpiť, samozrejme, aj priamo na mieste. Od 19:15 do 20:15 je naplánované vystúpenie hosťa, ktorým je Karmen Pál-Baláž & Band. Samotná Omega sa predstaví od 20:45 do 22:45.

Skupina Omega, existujúca už 57 rokov v takmer v pôvodnej zostave, patrí spolu s Rolling Stones medzi najstaršie fungujúce skupiny v Európe. Je to jedna z mála kapiel bývalého socialistického bloku, ktorá prerazila aj v zahraničí. Jej hit Gyöngyhajú lány prespievali pod názvom White Dove nemeckí Scorpions. Neskôr ju prevzal aj exspevák českého Arakainu Aleš Brichta ako Dívku s perlami ve vlasech.

Zdroj: elóKONCERT

Pridaj komentár