Pri vážnej dopravnej nehode pri Lučenci zahynuli dve osoby, tri sú zranené

LUČENEC – Hasiči v piatok (21. 6. 2019) večer zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na Gemerskej ceste v Lučenci, mestskej časti Opatová. Podľa slov Kataríny Križanovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) si vyžiadala dve obete a ďalšie tri zranené osoby.

 „Pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch áut, v ktorých sa nachádzalo päť ľudí. Následkom nehody utrpeli tri osoby zranenia rôzneho rozsahu a dve osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom,“ povedala Križanová.

Hasiči vyslobodili zranené osoby z havarovaných vozidiel, poskytli predlekársku prvú pomoc a vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia. O udalosti informuje na svojej facebookovej stránke aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v B. Bystrici s tým, že na mieste zasahovali všetky záchranné zložky a nehoda je v štádiu vyšetrovania.

DOPLNENÉ 21. 6. o 23:08: Podľa slov hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej dve osoby z vozidla Škoda Octavia utrpeli následkom nehody devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. „Ich tretia spolujazdkyňa mala ťažké poranenia, bola v opatere posádky RZP Lučenec, ktorá ju transportovala do lučeneckej nemocnice. Dvaja muži z vozidla Porsche Cayenne z nehody vyviazli iba s povrchovými poraneniami,“ konkretizovala Načiniaková s tým, že po ošetrení ich záchranári v sprievode polície previezli rovnako do nemocnice v LC.

Zdroj a foto: Policajný zbor SR – Banskobystrický kraj, HaZZ

Pridaj komentár