R. SOBOTA: Kruháč v júni ponúka podujatia o materskej, Spartan race či trávení dovolenky v regióne

RIMAVSKÁ SOBOTA – Coworkingové centrum Kruháč na Malohontskej ulici v Rimavskej Sobote je aj v júni dejiskom viacerých zaujímavých podujatí.

Prvé z nich sa koná už dnes (streda 5. júna 2019) o 17:00 h a je určené hlavne pre mamičky s deťmi. V rámci podujatia Čo na materskej v Rimavskej sa dozvedia, čo sa dá podniknúť s deťmi v našom malomeste, ako zvládať rôzne nálady a emócie ratolestí, či kde sa s nimi dá vybehnúť do prírody.

Témami dnešnej akcie bude i to, ako sa starať o citlivú pokožku a či je možné spojiť materskú a podnikanie. „O tom, i všeličom inom, sa spoločne porozprávame s našimi hosťkami. Organizátorkou podujatia je Jana Janove, pozvanie prijali klinická psychologička Michala Šuranová, koordinátorka Eko klubu Zuzana Čonková a inšpiratívna Katarína Slaninová. Detičky si prineste so sebou,“ odkazujú organizátori.

Druhé podujatie je naplánované na utorok 11. 6.2019 o 17:00 a má názov Nájdi svoje poslanie. „Je to zážitkový workshop, v rámci ktorého nám Janette Horstmann, koučka a lektorka, pomôže zmapovať vnímanie seba samého a vlastnej reality. Pomocou preskúmania štyroch kvadrantov úspechu spoločne odhalíme, ktorej oblasti by sme sa mali venovať, aby sme vo svojom živote boli šťastnejší a úspešnejší,“ uvádzajú organizátori s tým, že podujatie určené pre verejnosť a začínajúcich podnikateľov.

Tretiu akciu hostí Kruháč vo štvrtok 20. 6., takisto o 17:00. Jej názov je Život na ruby po Spartan Race. „Brodenie sa vodou, plazenie sa v blate pod ostnatým drôtom alebo nosenie ťažkých bremien v ešte ťažšom teréne. Aj to patrí k jedným najťažším prekážkovým behom na svete, Spartan Race,“ konkretizujú organizátori.

Tí, ktorí úspešne dobehnú do cieľa, hovoria, ako sa im po pretekoch zmenil život. Ale je to naozaj tak? O tom porozpráva Marek Cirbus, jeden z pretekárov Spartan Race, ktorý úspešne zdoláva aj tie najťažšie úrovne týchto náročných pretekov.

Posledné júnové podujatie bude 26. 6. o 17:00 a je veľmi aktuálne v súvislosti s (konečne) sa zlepšujúcim počasím. Má veľavravný názov Ako stráviť leto v regióne a bude o možnostiach trávenia voľného času či dovolenky priamo tu u nás.

Pozvanie na diskusiu prijali: Mirka Kubka Vargová, manažérka Miestnej akčnej skupiny (MAS) MALOHONT, Viktor Belan, vášnivý cyklista a športovec, a Štefan Tóth, predseda Klubu slovenských turistov mesta Rimavská Sobota.

Podelia sa s nami o skúsenosti a poradia nám, ako stráviť nezabudnuteľné leto v našom regióne. Podujatie je určené pre všeobecnú verejnosť,“ zakončili organizátori.

Zdroj: tlačová správa Kruháč

Pridaj komentár