TORNAĽA: Hasiči pomáhali osobe zavalenej pracovným strojom

TORNAĽA – Traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) dnes (21. 6. 2019) v Tornali pomáhali osobe, ktorú zavalil pracovný stroj. O udalosti informuje Operačné stredisko HaZZ v Banskej Bystrici.

Príslušníci sa k udalosti presúvali zhruba 200 až 300 metrov pešo. Osoba je zavalená pracovným strojom, polícia a zdravotná záchranná služba smeruje na miesto,“ uvádza OS HaZZ.

AKTUALIZOVANÉ 21. 6. 2019 o 14:20: Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej sa zavaleného muža nepodarilo zachrániť. „Podľa výzvy na tiesňovú linku 155 sa mal muž údajne prevrátiť s buldozérom. Žiaľ, záchranári, ktorých sme k nemu vyslali, mu už nedokázali pomôcť. Muž utrpel poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ dodala.

Ako pokračovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, polícia vec vyšetruje ako smrteľný pracovný úraz, ktorý sa stal v areáli smetiska, v časti Stárňa. „Muž utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Bližšie okolnosti tragédie, ako aj presná príčina smrti 46-ročného muža sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ zakončila.

Zdroj: OS HaZZ, Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár