Festival Kokava 2019 ponúka pestrý program s hudbou rôznych žánrov

Festival Kokava 2019KOKAVA NAD RIMAVICOU – Pestrý program, naplnený hudbou rôznych žánrov, tancom i zábavou, čaká na návštevníkov podujatia Festival Kokava 2019, ktorý sa dnes o 14:00 začína v Kokave nad Rimavicou v Poltárskom okrese. Miestom konania je kokavský amfiteáter.

Ako uvádzajú organizátori, súčasťou podujatia budú ukážky tradičných remesiel, tvorivé dielne a ochutnávky tradičných jarmočných jedál. Rôzne ďalšie prekvapenia dotvoria príjemnú letnú festivalovú atmosféru tohto podujatia, ktoré sa v Kokave koná premiérovo.

V piatok 5. júla sa môžete tešiť na KOLLÁROVCOV, INÉ KAFE a  TWENTY FIVE EXPRES PÁRTY s JULOM VIRŠÍKOM pod holým nebom. Sobotňajší večerný program otvorí GALAPROGRAM SĽUK-u – KRÍŽOM KRÁŽOM. Vznikol pri príležitosti 70. výročia založenia tohto profesionálneho umeleckého telesa,“ dodávajú organizátori.

Na festivale privítajú tiež ORCHESTER CIGÁNSKI DIABLI – GYPSY DEVILS, ktorý už niekoľko rokov úspešne reprezentuje Slovensko po celom svete. O večernú zábavu sa postará hudobné zoskupenie DRIŠĽAK. Festival Kokava 2019 ukončí tanec a spev so skvelou ĽUDOVOU HUDBOU MUZIČKA z Bratislavy.

Vstupné na piatkový program je 20 eur, pre deti do šesť rokov je znížené na 10 eur. Za sobotňajší program zaplatia dospelí 10 eur, v prípade detí to bude osem eur.

Program festivalu Kokava 2019

Program Festivalu Kokava 2019

Zdroj: Peter Bajan, riaditeľ festivalu a predseda občianskeho združenia; Plagát: organizačný tím festivalu, Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár