HNÚŠŤA: Prázdniny mali uzavrieť dva koncerty, E. Drobná však nepríde

koncertAmfiteáter v Hnúšti mal privítať dvoch známych slovenských spevákov. Mestské kultúrne stredisko (MsKS) však zrušilo koncert Emmy Drobnej pre nízky záujem. Do mesta ale príde Miro Jaroš. Spevák zavíta do Hnúšte v piatok, 23. 8. 2019 o 17:00. Vstupné je 10 eur a lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Ako uviedla pre Sobotnik.sk riaditeľka MsKS Diana Vojenčiaková, záujem o vystúpenie Mira Jaroša je celkom dobrý. „Už teraz máme predaných 350 lístkov a ešte sa budú dať kúpiť aj na mieste. Lístky sú za takú istú cenu aj v predpredaji a aj na amfiteátri,“ povedala Vojenčiaková.

Keďže spevák má zamerané piesne hlavne na deti, mesto Hnúšťa tomu prispôsobila aj sprievodné akcie. „Budeme tam mať nafukovacie atrakcie, ľadovú drť, stánky s občerstvením,“ priblížila riaditeľka MsKS.

Miro Jaroš je 41-ročný spevák pochádzajúci z Tepličky nad Váhom z okresu Žilina. Spievaniu sa venuje už od svojich dvanástich rokov, keď spolu so sestrou nahrali prvú skladbu Stačí malý úsmev. Preslávil sa hlavne účinkovaním v súťaži Superstar hľadá talent.

Viem, že Mira Jaroša majú veľmi radi deti, už dávnejšie som ho chcela osloviť, lenže kultúrny dom má malú kapacitu tak preto sme čakali na vhodné počasie. Teraz je to ideálne, koniec letných prázdnin, amfiteáter,“ uviedla ďalej Vojenčiaková.

Koncert Emmy Drobnej, ktorý sa mal uskutočniť tiež v piatok, 23. 8. 2019, sa musel zrušiť. Dôvodom bol nezáujem o túto speváčku. „Zrušené to bolo z našej strany. Mali sme veľmi málo predaných lístkov,“ povedala na záver Vojenčiaková.

Pridaj komentár