R. SOBOTA: August v Kruháči prinesie historickú prehliadku, ale aj debaty

Coworkingový priestor v Rimavskej Sobote, nazývaný aj “Kruháč“, ponúka v mesiaci august tri zaujímavé podujatia.

Prvou akciou, ktorá sa uskutoční 15. 8. 2019 (štvrtok), bude Dámsky večer na KRUHÁČI. Podujatie, ktoré sa začne o 18:00, uvíta ženy v každom veku. „Počas večera si prejdeme rôznymi témami, ako sú napr. ošetrovanie a starnutie pleti, diéta pre pleť, chôdza naboso, rozvíjanie záľub, ako byť vitálna aj po päťdesiatke….a zabavíme sa pri tvárovej gymnastike,“ opisujú organizátori v tlačovej správe. Tím z Kruháča si na pomoc zavolal aj Máriu Pitoňák Zbojanovú z Mona Liza face a Face Fit tvárová gymnastika. Vstupné je štyri eurá.

Spoznaj svoje Hlavné námestie. Tak sa volá druhé z podujatí, ktoré ponúka Kruháč v mesiaci august. Táto prehliadka Hlavného námestia sa uskutoční 22. 8. 2019 (štvrtok) o 18:00. „Pamätáš si kde bola kedysi cukráreň? Spomenieš si kde stála prvá sporiteľňa?...,“ uvádza sa v správe. Pri tejto akcii spolupracovalo coworkingové centrum s Gemersko-malohontským múzeom. Vstupné nie je žiadne, podujatie je určene pre širokú verejnosť.

Poslednou akciou v mesiaci august bude Psychológia predaja. Využívate ju naplno. Debata pre podnikavcov, ale aj budúcich podnikavcov, sa uskutoční 27. 8. 2019 (utorok) o 16:30. „O čom budeme hovoriť: základné prvky efektívnej obchodnej komunikácie, poznaj svojho zákazníka, typy zákazníkov a ako s nimi komunikovať, ako porozumieť potrebám a očakávaniam každého zákazníka, tréning obchodnej komunikácie,“ spresňujú organizátori v správe. Svoju prípadnú účasť, prosím, potvrďte na stránke Národného podnikateľského centra, kde sa dozviete aj viac informácii. Podujatie je určené pre širšiu verejnosť bez vstupného.

Zdroj: tlačová správa Kruháč  Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár