FUTBAL: Nepremenené šance stáli R. Sobotu výsledok, Kováčová vyhrala

Rimavská Sobota odohrala svoj prvý zápas tretej ligy stred na domácej pôde proti tímu Kováčová. Výsledok zápasu nepotešil Soboťanov, keď zverenci trénera Boháčika prehrali duel 2:0. Na meranie síl sa prišlo pozrieť 200 divákov.

Prvý polčas dominovali hostia, čo im prinieslo aj vedenie 1:0. V 43. minúte sa podarilo hráčovi s číslom 13 Tomášovi Giertlovi, otvoriť skóre a Kováčová odchádzala do šatne s malým náskokom.

Druhú polovicu zápasu zhodnotil pre Sobotnik.sk tréner Tomáš Boháčik. „Do polčasu sme dobre vstúpili, tlačili sme súpera, mali sme tam viacero dobrých príležitostí. Nepodarilo sa nám dať gól na 1:1 a paradoxne, v takom najväčšom tlaku sme dostali gól na 2:0, ktorý nás úplne zastavil,“ konštatoval tréner mužstva. Soboťanom strelil druhý gól v 71. minúte Matej Turňa.

K výsledku zrejme viedla aj nedostatočná príprava, ktorú sme spomenuli v našom minulom článku. K budúcej príprave sme sa opýtali aj Boháčika. „Neostáva nám nič iné, len ďalej pracovať, zomknúť sa a ísť ďalej. Samozrejme, bude to bolieť,“ vyjadril sa kormidelník tímu.

Trénera nepotešila ani reakcia “fanúšikov“, ktorí sa nevyjadrovali pekne na adresu hráčov. „Napriek tomu, že tu niektorí ‚fanúšikovia‘ vykrikovali, že sa majú hanbiť, si myslím, že hráči odmakali zápas. Síce ho prehrali, no prídu ďalšie zápasy. My momentálne robíme všetko pre to, aby sme dobre reprezentovali Rimavskú Sobotu a hanbiť by sa mali tí, ktorí ztadeto zdupkali a utiekli a nechali tento klub tak,“ povedal na záver Boháčik.

Ďalší zápas čaká MŠK už budúci týždeň na ihrisku FK Čadca. Výkop je naplánovaný na sobotu, 10.8.2019 o 17:00.

Zdroj: Tomáš Boháčik  Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár