R. SOBOTA: 76-ročný muž ukončil svoj život skokom z okna

životRIMAVSKÁ SOBOTA – Život 76-ročného muža vyhasol vo štvrtok popoludní na Sedliackej ulici v Rimavskej Sobote. Ako Sobotnik.sk informoval dôveryhodný zdroj, muž pravdepodobne spáchal samovraždu skokom z okna bytu na štvrtom poschodí.

K udalosti boli privolaní policajti i obhliadajúci lekár, ktorý skonštatoval smrť. Podľa neoficiálnych informácií, ktoré máme k dispozícii, šlo o bývalého futbalistu Ladislava D.

DOPLNENÉ 30. 8. 2019 o 15:10: Podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej ide zrejme o samovraždu a muž si na život siahol sám. „Vo štvrtok 29. 8. po 14:00 bolo nájdené telo 76-ročného muža na tráve pod oknami pred vchodom do paneláku na Sedliackej ulici. Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil bezpečnostno-zdravotnú pitvu,“ dodala hovorkyňa.

DOPLNENÉ 30. 8. o 18:20: Ako doplnila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová, podľa informácií nahlásených na tiesňovú linku 155 muž údajne vypadol z okna a nedýchal. „Záchranári, ktorých sme vyslali na miesto, mu už nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť,“ informovala Krčová.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár