R. SOBOTA: Víkend v znamení westernu a ľudovej hudby

Rimavskú Sobotu čaká víkend plný zaujímavostí. Najskôr sa v sobotu, 3. 8. 2019 uskutoční celodenná rodinná akcia s názvom Westernový deň v mestskej záhrade a následne v nedeľu, 4. 8., sa bude konať spoločný megakoncert Kollárovcov a Kandráčovcov. Koncert sa uskutoční o 18:00 na amfiteátri.

Informáciu o akciách prinieslo na svojej facebookovej stránke Mestské kultúrne stredisko (MsKS) v Rimavskej Sobote. „Malých kovbojov tam od 10.30 do 16.00 hod. čaká pestrý program,“ uvádza sa o westernovom dni na facebookovej stránke MsKS. Tešiť sa môžete na ryžovanie zlata, streľbu, lasovanie, country tance, jazdu na koni, rôzne súťaže a atrakcie. Organizátori do programu zaradili aj vystúpenie dvoch country kapiel Elektrum a Bluetrend. Vstupné je nasledovné: dve eurá na osobu, päť eur pre dve deti a dvoch dospelých. Táto vstupenka bude slúžiť na všetky atrakcie, ktoré budú k dispozícii v sobotu.

Na svoje si prídu aj priaznivci ľudovej hudby, ktorú prídu vypočuť dve obľúbené slovenské kapely Kandráčovci a Kollárovci. Ich koncert sa odohrá pod holým nebom na amfiteátri. Ako ich špeciálny hosť príde aj Mário „Kuli“ Kollár z kapely Desmod. „Lístky si príďte kúpiť, máme ešte za 19 eur u nás v kulturáku, alebo na www.maxiticket.sk, na mieste budú už 25 eur,“ pozýva MsKS na svojom Facebooku.

Zdroj a foto: MsKS Rimavská Sobota

Pridaj komentár