Do výzvy spoločnosti LIDL o ihrisko Žihadielko 2020 sa zapojí aj Tisovec

TISOVEC – Mesto Tisovec sa zapojí do budúcoročnej výzvy obchodnej spoločnosti LIDL, v ktorej môže získať nové detské ihrisko Žihadielko 2020. Informovala o tom primátorka Irena Milecová na zatiaľ poslednom zasadnutí mestského zastupiteľstva koncom augusta 2019.

Žiadateľom na ihriská Žihadielka LIDL budú môcť byť aj mestá, ktoré nemajú LIDL predajňu. Takže do tej výzvy hneď pôjdeme, treba hlasovať a uvidíme. Šanca je, ak sa to nepodarí, budeme zháňať iné spôsoby,“ uviedla primátorka.

Ako uvádza spoločnosť LIDL na oficiálnej stránke Žihadielka, doteraz prebehli štyri ročníky projektu a budúcoročný už bude posledný. Chcú preto, aby bol výnimočný a preto umožnili zapojiť sa doň všetkým slovenským mestám. Z hlasovania teda nebudú vylúčené ani tie, v ktorých sú už dve ihriská. Sú nimi Rimavská Sobota, Senica, Komárno a Trnava.

Hlasovanie ihrisko Žihadielko 2020 bude prebiehať od 13. 1. do 29. 1. 2020. Nové ihrisko získa desať najúspešnejších miest, čím sa celkový počet ihrísk za všetkých päť ročníkov zaokrúhli na 50.

Mestá sa do súťaže môžu prihlásiť do 30. 11. 2019. O kategóriách plánuje spoločnosť LIDL informovať koncom roka 2019.

Veríme, že hlasovať za tisovské Žihadielko budú nielen obyvatelia mesta, ale že im pomôžu aj  ľudia zo širšieho regiónu.

Zdroj: MsZ Tisovec, zihadielko.lidl.sk, Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár