Petra Vlhová jazdila v Lučenci na smetiarskom aute

LUČENEC – Počas nedávnej návštevy Lučenca si lyžiarka Petra Vlhová splnila svoj detský sen. Podarilo sa jej totiž zajazdiť na smetiarskom aute.

„Boli sme milo prekvapení z Petrinho záujmu o technológiu komunálnej techniky. Na návšteve REDOXu si Petra vyskúšala jazdu na smetiarskom vozidle. Teší nás jej úprimný záujem o témy ochrany životného prostredia, separovania a odpadov,“ uviedol v tlačovej správe Roman Malček, majiteľ spoločnosti REDOX s.r.o. Týmto zážitkom sa lyžiarka pochválila aj na svojom Facebooku.

Príbeh Petry Vlhovej a spoločnosti je podľa Malčeka veľmi podobný. „Petra vyrástla z prostredia, ktoré nie je veľmi žičlivé podpore lyžovaniu a športu ako takému. REDOX má podobný príbeh, nevyrástli sme vďaka privatizácii, subvenciám, daňovým úľavám alebo špeciálnym privilégiám, uviedol Malček. Zároveň dodal, že Petra Vlhová odštartuje novú sezónu 2019/2020 so sponzorskou podporou práve od spoločnosti REDOX.

Petra Vlhová je 24-ročná lyžiarka pochádzajúca z Liptovského Mikuláša. Venuje sa zjazdovému lyžovaniu a súťaží hlavne v slalome a obrovskom slalome. Je úradujúcou majsterkou sveta v obrovskom slalome, keď zvíťazila v Åre 2019. Vo svetovom pohári debutovala 29. 12. 2012, keď mala len 17 rokov.

Spoločnosť REDOX s.r.o. funguje na trhu 18 rokov. Je najväčším slovenským dodávateľom komunálnej techniky. Ich partnermi sú významní európski výrobcovia nadstavieb na zvoz odpadu (Faun Nemecko, Zoeller Nemecko). Spoločnosť Faun je dokonca najväčším výrobcom nadstavieb na zvoz odpadu v Európe, globálne sú druhí najväčší.

Zdroj: tlačová správa REDOX s.r.o.

Pridaj komentár