V R. Sobote otvoria predajňu Mountfield, nahradí doterajšiu v Lučenci

RIMAVSKÁ SOBOTA – Predajná sieť spoločnosti Mountfield sa rozšíri o novú prevádzku v Rimavskej Sobote. Situovaná bude na Cukrovarskej ulici, v areáli Galérie Komín vedľa obchodného domu Tesco. Otvoria ju 26. septembra 2019.

Predajňa v Rimavskej Sobote nahrádza pôvodnú predajňu v Lučenci. Zákazníkom ponúkne moderné predajné prvky vrátane samoobslužného úseku a interiérového bazénového centra. Celková plocha predajne bude 1330 štvorcových metrov.

Už v roku 2016 sme sa pustili do revitalizácie a modernizácie našej predajnej siete. Jedným z hlavných kritérií bol aj výber atraktívnych obchodných lokalít, kam by sme umiestnili naše nové modernizované predajne namiesto pôvodných. A nové predajne vo Zvolene a Rimavskej Sobote sú toho ukážkovým príkladom,“ uviedol riaditeľ divízie predaja spoločnosti Mountfield Luděk Lhota.

Ako dodal, Zvolen nahradil pôvodnú predajňu v Banskej Bystrici, ktorá už nespĺňala súčasné očakávania zákazníkov. V prevádzke bola 8 rokov. Rimavská Sobota nahradila pôvodnú predajňu v Lučenci, ktorá bola v prevádzke 18 rokov.

Na Slovensku teraz máme celkom 18 predajných centier, z toho 11 predajní je novo zmodernizovaných a nachádzajú sa vo vyhľadávaných obchodných lokalitách. Modernizáciu celej predajnej siete by sme radi dokončili do konca roka 2021,“ avizoval Lhota.

Nová predajňa Mountfield v Rimavskej Sobote bude jedinou v regiónoch Gemer, Malohont a Novohrad, ako aj v širšom okolí. Najbližšia bude v spomínanom Zvolene, ďalšia v Košiciach.

Zdroj: Mountfield, ATB Slovakia Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár