FUTBAL: MŠK R. Sobota znovu bez bodu, s Kalinovom to zase nevyšlo

Hráči MŠĶ Rimavská Sobota nastúpili vo ôsmom kole TIPOS III. ligy STRED na zápas proti TJ Kalinovo. Duel sa odohral v sobotu 21. septembra 2019 o 15:00. Domácim sa znovu nepodarilo plno bodovať, keď prehrali už po šiestykrát, tentoraz 0:1. Pred zápasom figurovala R. Sobota na poslednom mieste, Kalinovo bolo šieste.

Prvý polčas sme začali veľmi bojácne. Hlavný problém pre nás boli prihrávky, ktoré sa Soboťanom vôbec nedarili. V 37. minúte sa po priamom kope hosťom podarilo dostať loptu do brány zásluhou kapitána Mareka Melichera (0:1).

V druhom polčase sa herne neprejavil ani jeden tím. Hralo sa v strede ihriska, párkrát sa podarilo obom tímom vystreliť na bránu. V posledných minútach zápasu sa hralo len v súperovej šestnástke. Domáci útočili, chýbala iba poriadna koncovka.

MŠĶ RIMAVSKÁ SOBOTA -TJ KALINOVO 0:1 (0:1)

Gól: 37. Melicher
Domáci: Gregor – Dudek (67. Balog), Ponomarov, Mičuda, Paparyha, Fajčík, Grujović (71. Vasylynets), Nagy (81. Šulek), Boháčik (55. Lavrík), Juhász, Vasilko
Hostia: Rusnák – Melicher, Krstich, Juhaniak, Ivan (37. Kulich), Prepelica, Radič (81. Ribeiro), Koták, Kolka, Dobiáš (70. Cibula), Ľupták (75. Kováč)

Zdroj: Matej Hank  Foto: Matej Hank

Pridaj komentár