Tatrabanka v Rimavskej Sobote bude zrušená 31. októbra

TatrabankaRIMAVSKÁ SOBOTA – Tatrabanka v Rimavskej Sobote na Ulici B. Bartóka bude definitívne zrušená 31. októbra 2019. Vedenie finančnej inštitúcie o tom informuje svojich klientov letákom, ktorý im bol zaslaný v uplynulých dňoch.

Vo vašom meste budete môcť čoskoro využívať služby bankomatu s možnosťou vkladu a výberu. Radi vás privítame i osobne v najbližšej pobočke na Kubínyiho námestí 10 v Lučenci,“ odkazuje banka v letáku svojim klientom.

Ako dodáva, verí, že im zákazníci napriek tomuto kroku naďalej zachovajú svoju dôveru a priazeň. „Ako dôkaz našej úcty prijmite, prosím, od nás odpustenie poplatku za vedenie vášho účtu na 12 mesiacov,“ informuje Tatrabanka svojich klientov.

Ešte koncom augusta pritom pre náš portál PR manažérka Tatrabanky Lenka Lalinská uviedla, že zrušenie pobočky v Rimavskej Sobote iba zvažujú. „Nie je však ešte oficiálne stanovisko o termíne a ostatných náležitostiach,“ povedala vtedy Lalinská. Odpovede sme sa vtedy dočkali však až po urgencii a deväť dní od prvého zaslania otázok.

Začiatkom roka Tatrabanka zrušila aj pobočku v susednej Rožňave. V obidvoch mestách zostáva otázny ďalší osud OTP banky, keďže celá sieť jej pobočiek na Slovensku je údajne na predaj. Podrobne sme o tom informovali v samostatnom článku.

Zdroj: leták Tatrabanka, Lenka Lalinská   Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár