HOKEJ: HKM R. Sobota nastúpi proti lídrovi tabuľky. Príde aj Miro Šatan?

ŠatanZápas proti vedúcemu tímu tabuľky druhej ligy, Humennému, odohrá HKM Rimavská Sobota už v sobotu 12. októbra 2019 o 17:00 na domácom ľade. Na tento veľmi očakávaný duel pozýva fanúšikov dokonca aj samotný prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan.

Zdravíme všetkých fanúšikov hokeja v Rimavskej Sobote. Chceli by sme vás všetkých pozvať v sobotu o 17:00 na veľmi dôležitý hokejový zápas proti HC Humenné, aby ste prišli na štadión a podporili domáci klub. Ahojte, vidíme sa na štadióne,“ hovorí Šatan na videu s predsedom i hráčom HKM R. Sobota Michalom Slovákom, ktoré klub zverejnil na svojej facebookovej stránke. Šatanovo vyjadrenie naznačuje, že na zápas osobne zavíta, oficiálne potvrdené to však zatiaľ nemáme.

Miroslav Šatan, prezývaný “Šarky“, je bývalý slovenský reprezentant v ľadovom hokeji. Momentálne pôsobí ako prezident SZĽH. Pôsobil na pozícii útočníka a stal sa najlepším strelcom za slovenskú reprezentáciu s počtom gólov 86.

Za národný tím získal M. Šatan štyri medaily. Azda najpamätnejšou je tá zlatá z roku 2002, ktorú Slováci získali vo Švédsku. Hrával aj v Národnej hokejovej lige (NHL) za tímy Boston Bruins, Pittsburgh Penguins, New York Islanders, Buffalo Sabres a Edmonton Oilers.

Zdroj: HKM Rimavská Sobota, Matej Hank  Foto: ilustračné, Pixabay.com Video: HKM Rimavská Sobota

Pridaj komentár