R. SOBOTA: Na Košickej ceste auto zrazilo chodkyňu, cesta bola uzavretá

RIMAVSKÁ SOBOTA – Štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zasahovali v piatok (18. 10. 2019) večer pri nehode na Košickej ceste v Rimavskej Sobote, kde osobné auto zrazilo chodkyňu.

„Šlo o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré na štátnej ceste zrazilo chodkyňu. Zasahujúci príslušníci HaZZ poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju posádke rýchlej zdravotnej služby,“ uviedol Vladimír Šelemba z HaZZ Rimavská Sobota.

AKTUALIZOVANÉ 18. 10. o 20:54: Cesta je stále uzavretá. Na križovatke na Sobôtke policajti odkláňajú dopravu z hlavného ťahu priamo do mesta.

Auto zrazilo chodkyňu

AKTUALIZOVANÉ 18. 10. o 22.01: Podľa hovorkyne Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby (ZZS) Aleny Krčovej prijali výzvu na tiesňovú linku 155 o 19:42 hod. s tým, že pomoc potrebuje zrazená chodkyňa v bezvedomí.

„Na mieste sa už nachádzal lekár, ktorý jej poskytol prvú pomoc ešte pred príchodom záchranárov. Posádka ZZS pacientku transportovala s viacnásobnými zraneniami celého tela do nemocnice v Rimavskej Sobote,“ priblížila hovorkyňa.

AKTUALIZOVANÉ 18. 10. o 23.25: Policajti napokon cestu plne sprejazdnili približne o 23:00.

Zdroj: OS HaZZ, OS ZZS, Sobotnik.sk, Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár