Kruháč ponúka v mesiaci október prednášky o pive i technológiách

Coworkingové centrum Kruháč ponúka v mesiaci október päť zaujímavých prednášok o rôznych témach.

Prvou z nich je Minulosť a budúcnosť technológii. Hlavným cieľom besedy bude informovať ľudí o vývoji techniky, ale aj o tom, ako to bude v budúcnosti vyzerať. ,,Technológie. Pre niekoho samozrejmosť a každodenná rutina, pre iných ‚španielska dedina‘ a obavy,“ uvádza sa v tlačovej správe Kruháča. Podujatie sa uskutoční v stredu 2. 10. 2019 o 17:00. Akcia je určená pre širšiu verejnosť a vstupné je zdarma.

Druhá prednáška s názvom Freelanceri – moderné formy práce sa uskutoční v utorok 8. 10. 2019 o 17:00. Ide o spoveď mladého Soboťana, ktorý začal podnikať u nás v meste, no okolnosti ho zaviedli až do Bratislavy. Jeho úspechom je vybudovanie vlastnej marketingovej spoločnosti, ktorá je známa po celom Slovensku. Vstupné je taktiež zdarma.

Tretím podujatím bude prednáška s názvom Deň čo deň aktívne. Keďže október je mesiacom úcty k starším, akcia bude zameraná na každodenný život jednej dôchodkyne. „Oslovili sme Vierku Dankovičovú, výnimočnú ženu, vždy usmiatu a plnú energie. Kto Vierku pozná, tak ten vie, že všade okolo seba rozdáva radosť, je dokonalým príkladom toho, že staroba nie je choroba,“ uvádza sa v tlačovej správe. Akcia sa uskutoční v stredu 16. 10. 2019 o 17:00. Vstupné je zdarma.

Pivári aj územné plánovanie

Predposledné podujatie bude zamerané pre milovníkov piva. Akcia s názvom I. stretnutie Zvedavých pivárov sa uskutoční v stredu 23. 10. 2019 o 18:00. Ide o predstavenie najznámejších štýlov piva po celom svete, porozprávajú aj o charakteristických vlastnostiach piva. ,,Nebudeme o pive len kecať, vyskúšaš si aj ostatné zmysly a pivo ovoniaš a hlavne ochutnáš,“ píše sa v tlačovej správe. Vstupné je 10 € a počet osôb je limitovaný na 20. Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke Stretnutie Zvedavých pivárov.

Posledná akcia s názvom Územné plánovanie: základ pre rozvoj mesta sa uskutoční vo štvrtok 24. 10. 2019 o 17:00. Ide o diskusiu s odborníkmi o tom, ako má vyzerať ideálne územné plánovanie zabezpečujúce rozvoj mesta. Ďalej si budete môcť vypočuť aj to, ako má správnu územný plán vyzerať. Podujatie je určené pre širšiu verejnosť a vstupné je zdarma.

Zdroj: Tlačová správa tímu Kruháč  Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár