Kruháč ponúka v novembri prednášky o kváskovaní ale aj Turecku

Coworkingové centrum Kruháč v Rimavskej Sobote ponúka v novembri štyri zaujímavé prednášky na rôzne témy.

Prvou z nich je beseda s tromi dámami (Andrea Pintérová, Andrea Haásová a Regina Špitálová), ktoré vám prídu porozprávať o kváskovaní. Akcia s názvom Zamiluj si kváskovanie sa uskutoční 7. 11. 2019 o 17:00. „Zodpovieme si všetko, čo potrebuješ na úvod o kváskovaní vedieť, dostaneš dobré rady a tipy, ako to zvládať popri práci, povymieňame si recepty a vyzdvihneme výhody kváskovania,“ uvádza sa v tlačovej správe Kruháča. Vstupné je dobrovoľné a podujatie je určené pre všeobecnú verejnosť.

Druhá akcia s názvom Ako byť influencerom sa uskutoční 12. 11. 2019 o 17:00. „Prečo byť influencerom? Ako sa ním stať? Čo influencer vlastne robí? Je to biznis, ktorý nás dokáže uživiť?,“ píše sa v tlačovej správe. Na tieto všetky otázky vám prídu zodpovedať Barbora Korim, Jana Johana Janove a Jakub Jimmy Ismail. Podujatie je taktiež určené pre širokú verejnosť a vstup je zdarma.

V poradí tretia akcia bude určená vyslovene pre dámy. Beseda s názvom Úspešná žena v podnikaní sa bude konať 21. 11. 2019 od 16:30 do 19:30. Pôjde o vysvetlenie, prečo by dámy mali začať podnikať. „Ukazuje sa, že ženy sú skvelými podnikateľkami. Milé dámy, príďte načerpať inšpiráciu, nájsť motiváciu a získať nové kontakty pre vaše podnikanie,“ uvádza Kruháč. Svoju účasť budete musieť potvrdiť registráciou. Pre podnikateľky to je na tejto stránke, pre nepodnikateľky zase tu.

Poslednou besedou v novembri bude rozprávanie sprievodkyne a delegátky Stanky Vargovej, ktorá pracuje v nádhernom Turecku. V stredu 27. 11. 2019 o 17:30 si môžete prísť vypočuť o živote, zvykoch a kultúre Turecka. Taktiež vám povie aj o tom, ako vníma turistov a aké absurdnosti zažila počas svojej práce. „Možno bude pre niekoho z vás inšpiráciou, ako spoznať Turecko a miestnych srdečných ľudí detailnejšie,“ dodáva sa na záver v tlačovej správe.

Zdroj: Tlačová správa Kruháča  Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár