Kruháč ponúka v decembri program pre deti, ale aj prednášku o zeleni

Coworkingové centrum Kruháč v Rimavskej Sobote ponúka v decembri štyri zaujímavé podujatia rôznych žánrov.

Prvým z nich je prednáška, ktorá nesie názov Zeleň v meste. Uskutoční sa v pondelok 2. 12. 2019 o 17:00 a hlavnou témou budú výhody zelene v meste. „Produkciou kyslíka zlepšuje mikroklímu v meste, znižuje prašnosť a hluk, chráni rozmanitosť rastlín a živočíchov,“ uvádza tím Kruháča. Beseda je určená pre všeobecnú verejnosť a vstupné je zdarma.

Druhá akcia bude zameraná hlavne na deti a ich rodičov. Pôjde o Mikulášsku párty v Kruháči pre všetky detičky. Deti privítajú Mikuláša v utorok 3. 12. 2019 o 16:00. „V rámci tvorivej dielne si spolu vyrobíme vianočný pozdrav a potešíme ním našich seniorov. Naučíme sa spolu básničku pre Mikuláša, ktorú mu potom spoločne zarecitujeme. Každého bude čakať malý darček od ozajstného Mikuláša,“ píše sa v tlačovej správe. Na záver večierku čaká na deti diskotéka. Pre orientačnú účasť treba napísať do komentárov na Facebooku Kruháča, či sa zúčastníte alebo nie.

Predposledná akcia v decembri sa bude niesť vo vianočnom duchu. Podujatie s názvom Predvianočné stretko podnikavcov pri varenom vínku sa uskutoční 10. 12. 2019 o 17:00. Hlavnou témou stretnutia bude vyhodnocovanie podnikateľského roka 2019 a výmena informácii, skúseností a názorov v kruhu podnikateľov. Vstupné je dobrovoľné.

Posledným decembrovým podujatím bude zaujímavý workshop s názvom Od podrazu k partnerom. The Game Theory. Pôjde o besedu, v ktorej vám kompetentní porozprávajú o tom, prečo vznikajú podvody a ako sa tomu dá predísť. Skúsený mentor Peter Ďuro zodpovedá aj otázky, ktoré trápia dnešné ľudstvo – ako pri dohode neprehrať, alebo prečo je spolupráca silnejšia než podraz. Akcia sa uskutoční 12. 12. 2019 o 17:00.

Zdroj: tlačová správa Kruháča  Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár