MAŠTINEC: Dobitý 19-ročný muž leží po útoku v nemocnici

MAŠTINEC – Vážne zranenia utrpel 19-ročný muž, ktorý bol v pondelok (9. 12. 2019) v Maštinci v Poltárskom okrese fyzicky napadnutý druhou osobou. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Dnes v skorých ranných hodinách sme prijali na tiesňovú linku polície oznámenie o tom, že v Maštinci, v okrese Poltár, malo dôjsť k fyzickému útoku na mladého muža. Na mieste bolo zistené, že poškodený 19-ročný mladík pri útoku utrpel vážne zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice a následný operačný zákrok,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Ako dodáva, v krátkom čase sa im podarilo zadržať podozrivú osobu, ktorá sa už v tomto čase nachádza v cele policajného zaistenia. „V tomto prípade sme začali trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu. Vzhľadom na závažnosť skutku prevzal vec vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Banskej Bystrici,“ ozrejmujú policajti.

Polícia bližšie informácie k prípadu nateraz poskytovať nebude, pretože prebiehajú ďalšie dôležité procesné úkony.

DOPLNENÉ 10. 12. 2019 o 14:27: Ako v utorok informovalo KR PZ v Banskej Bystrici, muž, ktorý má údajne na svedomí vážne zranenia 19-ročného Tomáša, už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici už voči 33-ročnému Andrejovi vzniesol obvinenie,“ konkretizuje polícia.

Zdroj a foto: KR PZ B. Bystrica

One Reply to “MAŠTINEC: Dobitý 19-ročný muž leží po útoku v nemocnici”

  1. Pingback: Medzi 10 najčítanejších článkov sa zaradili znova Kotlebovci, ale aj geto na Českej, či dobitý muž z Maštinca

Pridaj komentár