Polícia pátra po nezvestnej Erike Bohóovej z Hodejova

RIMAVSKÁ SOBOTA – Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Erike Bohóovej z Hodejova. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa, nezvestná je chovankyňou detského domova – Centrum pre deti a rodiny v Rimavskej Sobote.

Dňa 27. 9. 2019 ráno odišla z uvedeného zariadenia do základnej školy, ktorú navštevuje v Rimavskej Sobote. Zo školy sa už nevrátila a od tejto doby nedala o sebe nikomu nič vedieť. K dnešnému dňu nie je známe miesto, kam alebo ku komu, mohla nezvestná odísť,“ uviedla hovorkyňa.

Erika Bohóová je 145 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé oči a hnedé rovné vlasy dlhé po lopatky. Naposledy mala oblečené čierne legíny, modré tričko s krátkym rukávom, sivú mikinu s kapucňou a obuté mala čierne botasky.

„Prosíme občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Erike Bohóovej oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.

Zdroj a foto: Mária Faltániová, Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Banská Bystrica

Pridaj komentár