V nemocnici zomreli dvaja chlapci zo Sútora, údajne vypili bielu tekutinu

pôrodov cisárskym rezom, tekutinuSÚTOR – Neznáma biela tekutina údajne stála život dvoch chlapcov vo veku 11 a 13 rokov z obce Sútor pri Rimavskej Sobote. Ako Sobotnik.sk informoval dôveryhodný zdroj, tekutinu vraj našli pri prehrabávaní sa v kontajneri.

Jeden z chlapcov mal zomrieť priamo v rimavskosobotskej nemocnici, druhý až po prevoze do Banskej Bystrice. Celý prípad už je v rukách polície.

DOPLNENÉ 30. 12. 2019 o 14:55: Úmrtie chlapcov potvrdila hovorkyňa siete Svet zdravia Jana Fedáková. „Do rimavskosobotskej nemocnice boli prijatí dvaja detskí pacienti. Vyšetrenia odhalili intoxikáciu neznámou látkou. Jeden z pacientov bol prevezený na vyššie pracovisko do Banskej Bystrice. Žiaľ, napriek intenzívnej liečbe a enormnej snahe lekárskych tímov sa pacientov nepodarilo zachrániť,“ uviedla Fedáková.

DOPLNENÉ 30. 12. 2019 o 15:26: Ako informuje na Facebooku Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, tragickú udalosť už vyšetruje polícia v Jesenskom. „Podľa doteraz získaných informácií mali chlapci užiť neznámu tekutinu, ktorá im mala spôsobiť závažné zdravotné komplikácie, ktorým neskôr v nemocnici podľahli. Zistenie presnej príčiny smrti týchto chlapcov bude predmetom súdno-znaleckého skúmania. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uvádza KR PZ. Bližšie informácie k prípadu bude podľa polície možné poskytnúť až neskôr.

Zdroj: Sobotnik.sk, Svet zdravia, KR PZ Banská Bystrica   Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

One Reply to “V nemocnici zomreli dvaja chlapci zo Sútora, údajne vypili bielu tekutinu”

  1. Pingback: Medzi 10 najčítanejších článkov sa zaradili znova Kotlebovci, ale aj geto na Českej, či dobitý muž z Maštinca

Pridaj komentár