PS/SPOLU zavíta do obcí, kde sa najviac darilo Kotlebovi

RÁKOŠ/HRLICA – Predstavitelia koalície Progresívne Slovensko a Spolu (PS/SPOLU) zavítajú vo štvrtok 9. 1. 2020 do obcí Banskobystrického kraja, v ktorých mal najviac hlasov v posledných parlamentných voľbách Marián Kotleba so svojou Ľudovou stranou Naše Slovensko (ĽSNS). V našich regiónoch konkrétne pôjde o dediny revúckeho okresu Hrlica a Rákoš. Ďalšími dvomi budú Dolná Trnávka v okrese Žiar nad Hronom a Selce pri Banskej Bystrici.

Zo spomenutej koalície sa záujemcovia budú môcť stretnúť v obciach s predsedom Progresívneho Slovenska Michalom Trubanom, Irenou Biháriovou, Martinom Dubécim a dobrovoľníkmi. „Budú klopať na dvere, prípadne pôjdu do miestnych pohostinstiev,“ píše sa v tlačovej informácii pre média.

Podľa oficiálnych výsledkov Štatistického úradu ĽSNS získala počas parlamentných volieb v roku 2016 v Hrlici 20,83 % hlasov, čo však pri nízkom počte obyvateľov znamená, že ju tam volili len piati ľudia. V Rákoši ju volilo 31,67 % voličov, čo je 38 ľudí.

Na základe najaktuálnejšieho prieskumu agentúry Median SK má PS/Spolu volebné preferencie na úrovni 7,5 percenta. ĽSNS by podľa jej údajov volilo 11,5 percenta ľudí, ktorí by prišli k urnám.

Ľudová strana Naše Slovensko takisto navštívila v posledných dňoch Gemer, konkrétne to bolo v Muráni a Revúcej. Po incidente, ktorý sa odohral počas Silvestra v Kokave nad Rimavicou je možné, že prídu aj do tejto obce.

Program strany PS/SPOLU:
9:30 – 10:30 Dolná Trnávka
12:00 – 13:00 Selce
14:45 – 15:30 Hrlica
15:40 – 16:45 Rákoš

3 Replies to “PS/SPOLU zavíta do obcí, kde sa najviac darilo Kotlebovi”

  1. Pingback: Truban zavíta aj do Rimavskej Soboty, dáva vám možnosť skritizovať ho

  2. Pingback: R. SOBOTA: Do mesta prídu kotlebovci z ĽSNS, zrejme bude aj protest

  3. Pingback: V Hrlici chceli od Trubana vládnu limuzínu na zvážanie dreva

Pridaj komentár