Kruháč ponúkne v novom roku stretnutie pivárov, či motivačné stretnutie

Coworkingové centrum Kruháč v Rimavskej Sobote ponúkne v januári štyri zaujímavé podujatia o rôznych témach.

Prvým z nich je motivačné stretnutie ľudí, ktorí chcú zmeniť v roku 2020 svoj život od základov. Akcia s názvom Zační a vydrž sa uskutoční 14. 1. 2020 o 17:00. Lektormi tejto diskusie budú kondičný tréner Marek Cirbus a tréner bedmintonu Peter Oros. „Dozvieme sa, ako sa správne namotivovať, ako si udržať a zvyšovať získanú motiváciu, a že aj každodenné maličkosti môžu znamenať obrovský krok na ceste za zdravším životným štýlom,“ uviedol tím Kruháča. Vstupné je dobrovoľne.

Druhá akcia bude zameraná na ľudí, ktorí radi cestujú a majú v sebe kus adrenalínu. Podujatie s názvom Cestuj 🙂 na východný koniec sveta sa uskutoční 22. 1. 2020 o 17:30. „15 000 km na motorkách naprieč Ruskom až na východný koniec sveta v podaní Martina Alušíka,“ predstavil Kruháč besedu. Alušík jazdí na motorkách už niekoľko desaťročí a stále ho to napĺňa. Vstupné je 5 eur a predaj lístkov sa spustí už čoskoro.

Tretím podujatím je obľúbené Stretnutie Zvedavých pivárov. Po úspešnom prvom stretnutí prídu do priestorov Kruháča 24. 1. 2020 o 18:00 aby porozprávali o malých pivovaroch, ktorých je na Slovensku 70. „Ako sú na tom v porovnaní s americkými kolegami pri výrobe chmeľových bômb? Ochutnáme, porovnáme,  uvidíme…Samozrejme, ako zvyčajne, po ochutnávke ešte pokecáme a kto chce, môže si nejaké pivo odniesť aj domov,“ napísal Kruháč. Vstupné je 10 eur a počet osôb je limitovaných na 20.

Posledná akcia v mesiaci január bude zameraná na ľudí, ktorí sa nevedia rozhodnúť, či otvoriť živnosť alebo byť obyčajným zamestnancom. Beseda s názvom Zamestnanie verzus živnosť (Čo sa oplatí viac?) sa uskutoční 28. 1. 2020 o 18:00. Od nového roka sa zvýšili odvody, znížila sa daň na 15%. „Čo prinesú tieto zmeny zamestnancom a živnostníkom a môžu byť pre zamestnancov dostatočným dôvodom na to, aby začali podnikať? Vysvetlí nám to Ladislav Kolozsi, ktorý celý svoj profesný život pôsobí v oblasti financií a účtovníctva,“ dodal Kruháč na záver. Vstupné je dobrovoľné.

Zdroj: Tlačová správa Kruháča  Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár