Truban zavíta aj do Rimavskej Soboty, dáva vám možnosť skritizovať ho

RIMAVSKÁ SOBOTA – Svoju netypickú predvolebnú kampaň príde predstaviť volebný líder koalície Progresívne Slovensko/Spolu Michal Truban aj do Rimavskej Soboty. Diskusia s názvom Nalož Trubanovi sa uskutoční 30. januára od 17:30 do 18:30 v priestoroch coworkingového centra Kruháč. O podujatí informoval na Facebooku samotný usporiadateľ.

„Nemyslím si o sebe, že som dokonalý, že viem všetko najlepšie. No v podnikaní aj v živote som sa naučil, že najlepší spôsob, ako sa zlepšovať, je vypočuť si kritiku, čo máme robiť lepšie a čo máme zmeniť,“ uviedol na Facebooku Truban. Volebnému lídrovi podľa vlastných slov záleží aj na tom, aby na diskusiu prišli tvrdí kritici a kritičky, pretože to je, podľa neho, cesta k úspechu. 

Progresívne Slovensko bolo prvý raz zaregistrované na Ministerstve vnútra SR 27. novembra 2017. Ako tvrdia, ich cieľom je prinášať progresívne proeurópske riešenia spoločenských problémov. Od začiatku fungovania hnutia zaznamenali viaceré úspechy. Progresívne Slovensko malo v roku 2019 kandidátku na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá s prehľadom túto pozíciu získala, keď v druhom kole porazila Maroša Šefčoviča. Takisto získali aj víťazstvo vo voľbách do Európskeho parlamentu, kde ich podporilo takmer 200 000 voličov.

Michal Truban spoločne s predstaviteľmi koalície PS/SPOLU zavítal na Gemer-Malohont začiatkom roka 2020 keď v obciach s najvyšším volebným ziskom ĽSNS zisťovali, prečo obyvatelia týchto dedín volili Mariána Kotlebu a jeho stranu.

PREČÍTAJTE SI: PS/SPOLU zavíta do obcí, kde sa najviac darilo Kotlebovi 

Zdroj a foto: Facebook.com

Pridaj komentár