ŽIHADIELKO: Hnúšťa sa drží v prvej desiatke, Tisovec o ňu bojuje

GEMER/MALOHONT/NOVOHRAD – Prvý týždeň hlasovania o ihrisko Žihadielko viackrát zamiešal poradím prvých desiatich lokalít. Pozitívnou správou je, že viaceré mestá z našich regiónov majú reálnu šancu ihrisko napokon získať.

Zatiaľ najlepšie si vedie Rožňava, ktorá je aktuálne (pondelok 20. 1. 2019 ráno) na treťom mieste, pričom k druhému jej chýba len necelých 300 bodov. Metropola východného Gemera sa na túto priečku posunula z piateho miesta, kde sa držala prvé dni.

Predbehla pri tom Hnúšťu, ktorej v súčasnosti patrí šiesta priečka (prvý deň to bolo dokonca tretie miesto). Dobre si počína aj Tisovec, ktorý sa oproti prvým dňom vyšvihol o niekoľko miest a aktuálne je na 12. priečke. Stúpa aj Lučenec (14. miesto) a vysoko je i Tornaľa (16. pozícia).

Naopak, tretie Žihadielko už zrejme nezíska Rimavská Sobota. Hoci prvý deň bola na desiatej priečke, postupne už klesla až na 23. miesto. Hneď za ňou je Jelšava.

Nové ihrisko Žihadielko dostane desať miest, resp. lokalít, ktoré získajú v hlasovaní prebiehajúcom do konca februára najvyšší počet hlasov. Aktuálny stav hlasovania a viac informácií nájdete na oficiálnej stránke súťaže.

Zdroj: zihadielko.lidl.sk

Pridaj komentár