Počas policajnej akcie nafúkala žena z R. Soboty 1,1 promile

1RIMAVSKÁ SOBOTA – Hodnotu 1,1 promile alkoholu v krvi namerali policajti 46-ročnej žene z Rimavskej Soboty počas sobotňajšej (1. 2. 2020) dopravnej akcie v Rimavskosobotskom a Hronskožiarskom okrese. O udalosti informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na svojej oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Policajti sa zamerali na rýchlosť, kontrolu zákazu požívania alkoholu a iných návykových látok, a na kontrolu porušovania pravidiel cestnej premávky závažným spôsobom. Počas kontroly zistili 170 priestupkov. Takmer tretina bola za prekročenie rýchlosti,“ uvádza KR PZ s tým, že počas kontroly vodičov zistili aj alkohol a drogy.

Spomínaná 46-ročná žena bola podľa policajtov jednou z tých, ktorí nafúkali najviac. Vyšetrovateľ ju už obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Výsledky tejto kontroly nás opäť utvrdili v tom, že na cestách musí byť stále viac policajtov. Kým sa situácia nezlepší, budeme v kontrolách pokračovať,“ sľubujú muži zákona.

Zdroj a foto: KR PZ Banská Bystrica

Pridaj komentár