HOKEJ: HKM R. Sobota vyhral v Bardejove, rozhodnúť môže už zajtra

BARDEJOV/RIMAVSKÁ SOBOTA – Svoj tretí zápas vo vyraďovacej fáze 2. ligy absolvovali hokejisti HKM Rimavská Sobota. V tohtoročnom play-off sa premiérovo predstavili na ľade Bardejova, kde sa im podarilo zvíťaziť 2:1. Rovnakým skóre vedú aj v sérii, ktorá pokračuje zajtra

Soboťania vstúpili do zápasu gólom Nikolasa Šturmankina zo siedmej minúty (0:1). Domáci z Bardejova dokázali ešte v prvej tretine reagovať a skóre vyrovnali v 12. minúte gólom Matúša Leskovjanského (1:1). HKM získal možnosť hrať presilovú hru o dvoch hráčov, ktorá sa presúvala do druhej tretiny.

Práve v tejto časti zápasu sa hosťom nepodarilo ísť do vedenia, no v 25. minúte zavesil puk do siete úspešný strelec Peter Filipiak a svojim 15. presným zásahom navýšil na 1:2.

Nasledujúci duel odohrajú Soboťania už v nedeľu 9. 2. 2020 znovu na ľade Bardejova, kedy môžu rozhodnúť o svojom postupe do finále skupiny, v ktorom by sa stretli s náročným Humenným. Držíme našim chalanom palce a dúfame, že sa už zajtra budeme tešiť z postupu.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

 

Pridaj komentár