R. SOBOTA: Na Malohontskej zasahovali policajti a hasiči, starší vodič nezvládol riadenie

RIMAVSKÁ SOBOTA – Policajti aj hasiči zasahovali v piatok (21. 2.) po 21:00 na Malohontskej ulici v Rimavskej Sobote. Starší vodič tam nezvládol riadenie a na jednom z kruhových objazdov, resp. ostrovčeku, rozbil olejovú vaňu motora.

Na dlhom úseku Malohontskej tak za sebou nechal olejovú stopu a najviac práce preto mali práve hasiči, ktorí museli poriadny kus cesty vysypať absorpčnou látkou Vapex. Podľa policajtov bol vodič dezorientovaný a nevedel poriadne, kde sa nachádza. Po príchode „nehodovkárov“ ho do policajného auta na spísanie úradného záznamu museli doslova priviesť dvaja muži, ktorí ho držali pod pazuchami.

V čase zásahu záchranných zložiek bola premávka na Malohontskej v časti smerom k Lidlu obmedzená do jedného jazdného pruhu.

AKTUALIZOVANÉ 21. 2. 2020 o 22:15: Starší vodič viedol motorové vozidlo značky Volkswagen s lučeneckým evidenčným číslom. Po nehode zostalo nepojazdné a hasiči ho odtlačili mimo cesty na bývalú autobusovú zastávku. Cesta je už plne prejazdná, hasiči aj policajti už z miesta udalosti odišli.

Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár