RIMAVSKÁ SOBOTA: Zrážka dvoch áut zablokovala Cukrovarskú ulicu

RIMAVSKÁ SOBOTA – Zrážka dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v pondelok (24. 2.) pred 16:00, dočasne zablokovala premávku na Cukrovarskej ulici pri obchodnom dome Tesco v R. Sobote.

Smerom von z mesta sa ihneď začali tvoriť kolóny, policajti autá „otáčali“ späť do mesta.

Na mieste boli i hasiči a záchranná zdravotná služba, ako aj nehodovkári, ktorí dokumentovali okolnosti dopravnej nehody.

AKTUALIZOVANÉ 24. 2. 2020 o 16:57: Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej polícia nehodu vyšetruje. „Vodič jedného z vozidiel z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k bočnej zrážke s druhým vozidlom. Predbežne sú tri osoby zranené, ale lekársku správu ešte nemáme k dispozícii, takže presne sa k týmto zraneniam nevieme vyjadriť. Do objasňovania nehody bude pribraný znalec z odboru cestnej dopravy,“ uviedla Faltániová.

AKTUALIZOVANÉ 24. 2. 2020 o 17:05: Podľa informácií od čitateľov už polícia ulicu čiastočne sprejazdnila a autá púšťa striedavo z oboch strán.

AKTUALIZOVANÉ 24. 2. 2020 o 17:40: V týchto chvíľach je už komunikácia plne prejazdná bez obmedzení.

AKTUALIZOVANÉ 24. 2. 2020 o 17:59: Ako informovala hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Alena Krčová, na miesto dopravnej nehody vyslali záchranárov, ktorí ošetrili dvoch zranených. „Ženu s poraneniami hrudníka pri vedomí previezli do nemocnice v R. Sobote a muža s polytraumou, t. j. s viacerými poraneniami celého tela taktiež pri vedomí do rovnakej nemocnice,“ konkretizovala Krčová.

Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár