R. SOBOTA: Hypermarket Tesco má nové samoobslužné pokladne

RIMAVSKÁ SOBOTA – Nové samoobslužné pokladne sú jednou z aktuálnych noviniek v hypermarkete Tesco Rimavská Sobota. Pôvodnú štvoricu takýchto pokladní, s ktorými mal v poslednej dobe personál hypermarketu občas technické problémy, nahradila šestica nových.

Aktuálne sme do nášho hypermarketu v Rimavskej Sobote nainštalovali novšie, operačne výkonnejšie modely samoobslužných pokladní. Zákazníkom zabezpečia ešte lepší zážitok z nakupovania,“ uviedla pre Sobotnik.sk komunikačná koordinátorka spoločnosti Tesco Stores SK Michaela Lehotská.

Zmenou však prešla celá vstupná časť hypermarketu. Pult s informáciami bol z pôvodného miesta presunutý priamo k samoobslužným pokladniam, čo personálu obchodu poskytuje lepší prehľad a rýchlejšie vedia v prípade potreby pomôcť nakupujúcim.

samoobslužné pokladne

Chceme neustále optimalizovať a vylepšovať naše prevádzky tak, aby aj naďalej spĺňali očakávania a potreby našich zákazníkov. Súčasťou toho je aj zavádzanie inovácií. Napríklad využívanie služby Scan&Shop prostredníctvom nášho prenosného skenera alebo aplikácie Scan&Shop mobile,“ dodala Lehotská.

Ako spomenula na záver, samoobslužné pokladne Tesco zaviedlo vo svojich obchodoch prvýkrát v roku 2010.

Zdroj: Sobotnik.sk, Michaela Lehotská, Foto: Sobotnik.sk

Pridaj komentár