TRNAVA: Fanúšikovia zaútočili na skupinku z R. Soboty, jeden je zranený

TRNAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA – V tradičnom slovenskom derby medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava došlo k napadnutiu. Terčom trnavských fanúšikov boli práve fans z Rimavskej Soboty, ktorí boli podporovať bratislavský Slovan. Informuje o tom Polícia SR – Trnavský kraj.

Na Jeruzalemskej ulici pravdepodobne fanúšikovia Spartaka kameňmi poškodili osobné auto s evidenčným číslom Rimavskej Soboty a zranili muža z auta, ktorý utrpel ľahké zranenie,“ uviedla polícia na svojom Facebooku.

K ďalším vážnym ohrozeniam z jednej či druhej strany, našťastie, nedošlo. „Odchod fanúšikov Slovana sa zaobišiel bez incidentov, pokusom malých skupín, ktoré chceli preniknúť k slovanistom v blízkosti stanice, sme zabránili. Polícia zostáva mesto naďalej monitorovať,“ dodala polícia na záver.

Zápas medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava sa hral v nedeľu 16. 2. 2020 od 15:00. Duel skončil výsledkom 0:0 a 154. derby tak tentoraz víťaza nenašlo. Ak sa vyskytnú ďalšie podrobnosti k tomuto prípadu, s okamžitosťou vás budeme informovať.

Zdroj a foto: Polícia SR – Trnavský kraj

Pridaj komentár