HOKEJ: R. Sobota prehrala štvrtým zápas s Humenným 1:6

HKM Rimavská SobotaHUMENNÉ/RIMAVSKÁ SOBOTA – Svoj štvrtý finálový zápas 2. ligy odohrali dnes (1. 3. 2020) hokejisti HKM Rimavská Sobota proti náročnému súperovi HC 19 Humenné.

Prvé dva duely na rimavskosobotskom ľade vyhral tím z východu. V prvom zápolení deklasoval R. Sobotu 7:2. V druhom to bolo o niečo tesnejšie, výsledok bol 5:3 pre Humenné.

V sobotu 29. 2. 2020 sa však R. Sobote na humenskom štadióne podarilo zvíťaziť tesne 2:1. Znížila tým aj stav celej série na 2:1 v prospech Humenného. My s vami budeme online aj v tomto štvrtom zápase, kde sa Soboťania opäť predstavia na ľade Humenného

HC 19 Humenné – HKM Rimavská Sobota 6:1 (2:0, 0:0, 4:1)

Pred zápasom: Vážení diváci, opäť vás vítame pri dnešnom online prenose zo zápasu rimavskosobotských hokejistov, ktorí budú o pár minút bojovať s HC 19 Humenné. Duel sa začína o 17:00. Príjemne sa usaďte a vychutnajte si spoločne s nami textový prenos.

3. minúta: Zápas sa začal vo svižnom tempe. Hra je zatiaľ vyrovnaná, obidva tímy mali náznaky šancí.

6. minúta: Prvá presilovka zápasu, výhodu v hre o jedného hráča navyše má Humenné.

7. minúta: Humenčania mali nebezpečnú príležitosť po skrumáži pred Križanom, gól však našťastie nepadol.

9. minúta: V rýchlom slede ďalšie vylúčenie hostí, presilovka domácich tak po krátkej prestávke pokračuje. R. Sobota sa však zatiaľ bráni dobre.

12. minúta: Po presilovke si Soboťania trochu vydýchli od tlaku a podarilo sa im načas preniesť hru do obrannej tretiny Humenného.

12. minúta: Bohužiaľ, hneď na to inkasujú gól. Strelou zboku ho vsietil Marek Nagy. Stav je 1:0 pre Humenné.

13. minúta: Ďalší útok Humenného a ďalší gól. tentoraz sa presadil Ľuboš Fajčák, je to 2:0.

15. minúta: Veľká škoda tých dvoch gólov. V prvej desaťminútovke HKM napriek dvom vylúčeniam nehral zle. V tejto fáze zápasu však viac z hry majú Humenčania, ktorí sú oveľa častejšie v obrannom pásme R. Soboty.

17. minúta: Vďaka dvom gólom ožil aj humenský štadión, diváci povzbudzujú intenzívnejšie ako na začiatku.

18. minúta: Opäť šanca Humenného, nikým nekrytý hráč východniarov vystrelil z dobrej pozície niekoľko metrov pred bránou na Križana. Ten však strelu vykryl.

20. minúta: V závere pre zmenu trochu pritlačili Soboťania, ale stav sa nemení. Prvá tretina zápasu sa skončila.

DRUHÁ TRETINA:

21. minúta: Začala sa druhá tretina, HKM do nej vstupuje s dvojgólovým mankom.

26. minúta: Podobne ako Humenné v prvej tretine, tentoraz mala dve presilovky v krátkom čase za sebou Rimavská Sobota. Ani jednu však nedokázala využiť.

31. minúta: Zaznamenali sme vylúčenia na obidvoch stranách a pár pekných striel, na stave 2:0 sa ale stále nič nemení.

32. minúta: Humenné hrá presilovku a vyslalo na sobotského brankára zopár nepríjemných striel. Ten je však, ako zvyčajne, oporou svojho mužstva a všetko vychytal.

33. minúta: Aj po presilovke je Humenné často v sobotskom obrannom pásme a jeho hráči opakovane nepríjemne dorážali na Križana.

35. minúta: Objektívne treba povedať, že zatiaľ sú Humenčania lepším tímom. Soboťania však hrajú lepšie ako doma, hlavne v porovnaní s prvým finálovým zápasom.

38. minúta: Ku koncu druhej tretiny hrala presilovku aj R: Sobota. Hráči z Gemera sú však doteraz v tomto zápase bezzubí, hoci snaha sa im nedá uprieť.

40. minúta: Druhá tretina sa skončila, stav je stále 2:0 pre Humenné.

TRETIA TRETINA:

41. minúta: Začala sa tretia tretina. Ak v nej Soboťania nedajú aspoň dva góly, finálová séria sa skončí.

42. minúta: Hneď v úvode však budú hrať oslabení, na trestnú lavicu si sadol Vilchinskiy za podrazenie.

44. minúta: Humenčania Soboťanov v presilovke dosť pritlačili a nepríjemne strieľali, ale skvelý Križan to rieši s prehľadom.

44. minúta: Nanešťastie, pár sekúnd po skončení presilovky Humenné strieľa tretí gól. Stav je 3:0. Šťastným strelcom je Denis Markuš.

46. minúta: A následne ďalší gól, stav je 4:0. Autorom gólu je Lukáš Hamráček. Odpor Soboťanov je zrejme definitívne zlomený.

48. minúta: Kanonáda Humenného pokračuje, 5:0. Gól vsietil Jozef Ištocy.

49. minúta: GÓÓÓÓL! Čestný úspech hostí zaznamenal Vladislav Spiridonov, stav je 5:1

54. minúta: HKM R. Sobota hral presilovku a hostia pred bránou domáceho brankára Riečinského nepríjemne tlačili. Avšak z tohto mráčika nezapršalo.

57. minúta: Soboťania sa snažia a evidentne bojujú až do konca, aj teraz ohrozovali humenského brankára.

58. minúta: R. Sobota hrala tesne pred koncom presilovku, stav sa nezmenil.

60. minúta: Pekný gól na záver. Odrazený puk sa dostal k Dmitrimu Pankovi, ktorý pred Križanom nikým neblokovaný zvyšuje na 6:1 pre Humenné.

60. minúta: Zápas sa skončil.Humenné zvíťazilo v tomto dueli 6:1 a v celej sérii 3:1 na zápasy. Rimavskosoboťanov teraz čaká boj o tretie miesto s porazeným z finále západnej časti 2. ligy.

Ďakujeme za pozornosť, náš textový prenos sa skončil. Prajeme pekný zvyšok večera.

Zdroj: hockeyslovakia.sk, Sobotnik.sk

Pridaj komentár